A harcsafilét kockákra vágjuk. Egy serpenyőben 2 evőkanál olajat hevítünk.
Egy tálba öntjük a kukoricalisztet, a sót, a pirospaprikát és a borsot. Összekeverjük, majd a harcsadarabokat átforgatjuk benne.
A harcsákon nem lehet vastag a liszt, ezért mielőtt a forró serpenyőbe tennénk, alaposan le kell rázni a maradék lisztet a halakról.
3-4 adagban sütjük ki a harcsatepertőket, úgy, hogy a hal zsírja is kisüljön. Ha aranybarna és ropogós, akkor kivesszük, egy törlőkendővel kibélelt tányérra tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.