A karfiolt rózsáira szedjük és a vastagabb részeket levágjuk. A rózsákat két részletben egy késes aprítóba tesszük, és morzsás állagúra aprítjuk. Fekforrósítsunk egy nagyobb serpenyőt az olajjal, és a karfiolmorzsát kb. 5 percen át pirítjuk, végül hozzáforgatjuk a felaprított petrezselymet és megsózzuk.
A halfiléket szárazra töröljük, és mindkét oldalát besózzuk. A szokásos módon bepanírozzuk - rizsliszt, felvert tojás, mandulával vegyített zsemlemorzsa - azután forró, bő olajban aranybarnára sütjük. A karfiolrizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.