A krumplit és a borsót sós vízben megfőzzük. A krumplit felszeleteljük, megszórjuk a felvágott hagymával, sózzuk, borsozzuk, locsolunk rá ecetet.
A borsót szintén fűszerezzük, hozzákeverjük a majonézt.
A halat négybevágjuk, sózzuk, borsozzuk, locsolunk rá citromot. A komplett menüt pár órára betesszük a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.
Pár óra elteltétvel, enyhén sós vízeben megfőzzük a rizst, a bepácolódott halat bepanírozzuk.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk és a halakat megsütjük.
Megjegyzés
A teraszon - mely télen mélyhűtőként is funkcionál - volt egy darab harcsa flé. Most, hogy a hőmérséklett enyhülni kezdett, kellett vele valamit kezdeni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.