A rántott halfilé elkészítéséhez a halszeleteket megsózzuk, megborsozzuk, majd bepanírozzuk. Először megforgatjuk a lisztben, majd a felvert tojásban, végül a zsemlemorzsában.
Az olajat felforrósítjuk és a bepanírozott halfilét szép, aranybarnára sütjük benne.
A majonézes krumplisaláta elkészítéséhez a burgonyát héjastól megfőzzük, ha picit hűlt, meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük.
Egy keverőtálban összekeverjük a tejfölt, a majonézt, a sóval, borssal, cukorral, mustárral és a citromlével.
A lila hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk és a krumplival együtt óvatosan hozzáforgatjuk a majonézhez. Hűtőben tároljuk felhasználásig, és a rántott hal mellé kínáljuk.
Nézd meg videón, hogy készül rántott hal majonézes krumplival!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.