A halszeleteket megsózzuk, -borsozzuk. Legalább 1 órát állni hagyjuk. Ezután lisztbe forgatjuk, majd a tejjel elkevert felvert tojásba, végül pedig a zsemlemorzsába.
Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat, majd kisütjük benne a hlaszeleteket.
A salátához a főtt burgonyát, az uborkát és a sajtot apró kockákra vágjuk. Hozzákeverjük a mustárt, a majonézt és a karikákra vágott hagymát. Alaposan összeforgatjuk, majd pár órára a hűtőbe tesszük állni, hogy az ízek összeérjenek.
A körethez a rizst megpirítjuk 1 evőkanál olajon, ízlés szerint megszórjuk borssal, és felöntjük az alaplével. Fedő alatt lassú tűzön hagyjuk egy kicsit duzzadni, főni. Ezután felforrósított sütőbe tesszük, és hagyjuk készre dagadni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.