Bográcsban felmelegítjük az olajat, és megdinszteljük rajta a kétféle, meghámozott, finomra vágott hagymát. Meghintjük a pirospaprikával, hozzákeverjük a paradicsompürét, majd megsózzuk, -borsozzuk.
A bográcsba dobjuk a felkarikázott paprikát, felöntjük kb. 300 ml vízzel, és addig főzzük, amíg a paprika és a vöröshagyma teljesen megpuhul.
A tejfölt simára keverjük egy kevés paprikás alappal, majd a többihez csorgatjuk. Hozzáadjuk a kevés hideg vízzel elkevert étkezési keményítőt, és sűrűre főzzük.
A paprikás alapba forgatjuk a felkockázott harcsafilét, és puhára pároljuk.
A puliszkához egy nagy lábasban összeforraljuk a tejet 350 ml vízzel. Hozzáadunk némi sót az olajjal együtt, beleszórjuk a kukoricadarát, és kis lángon, állandó kevergetés mellett puhára főzzük azt. A főzési idő végén beleforgatjuk a puha vajat. A puliszkát egy közepes méretű, hideg vízzel kiöblített tepsibe simítjuk, majd hagyjuk kihűlni és megszilárdulni.
A túrót áttörjük a villával, és hozzákeverjük a tejfölt, egy kevés felaprított kaprot, valamint némi sót. A puliszkát tetszőleges alakú szeletekre vágjuk, azokra halmozzuk a túrós krémet, és a 180 fokos sütőbe toljuk 15 percre. Ezzel tálaljuk az egy kevés felaprított kaporral megszórt harcsapaprikást.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.