A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgájákat az átszitált liszthez adjuk, majd fokozatosan hozzákeverjük a tejet, az olvasztott vajat, a felaprított kaprot és egy csipet sót. Simára keverjük, majd belefprgatjuk a habbá vert fehérjéket.
A tésztából forró olajon vastagabb palacsintákat sütünk. Elosztjuk rajta az ordát és tejfölt. Feltekerjük, majd egy tűzálló edénybe fektetjük őket.
A mártáshoz szétválasztjuk a tojásokat. A sárgájákat simára keverjük a tejföllel és a lereszelt sajttal, majd hozzákeverjük a kemény habbá vert fehérjéket. Az egészet a palacsintára öntjük, elsimítjuk a tetején, és 220 fokon, grill fokozaton aranybarnára sütjük őket.
Közben meghámozzuk, kimagozzuk és feldaraboljuk a paradicsomot. Ezután megpároljuk a vajon, és sóval, borssal, valamint egy kevés kaporral fűszerezzük. A palacsintához kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.