Elkészítés: A banánt megmossuk, virág felőli csücskét levágjuk, majd a homorú részénél hosszában óvatosan bevágjuk. A héjat felhajtjuk, egészben kivesszük a belét, daraboljuk és tálba tesszük, meglocsoljuk citromlével. Hozzáadjuk a felszeletelt narancsot, a kimagozott meggyet, a durvára vágott mandulát.
A majonézt összekeverjük a tejföllel, a citromlével, sóval, cukorral, és a
salátára öntjük.
A salátát a banán héjában tálaljuk, de üvegtányéron, kehelyben, kompótós tálkában is kínálhatjuk, de mindig lehűtve!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.