A lisztet egy tálba rakjuk, hozzáadjuk a porcukrot, a margarint, a darált diót, a mézet, a fahéjat, a szódabikarbónát, majd a citrom levét belefacsarjuk, a héjját belereszeljük és jól összegyúrjuk a tésztát. Eléggé lágy tésztát kapunk, amit négyfelé elosztunk, zacskókba tesszük és kb 2-3 órára hűtőbe rakjuk.
A tésztát egyenként lisztezett deszkán kb 6 milliméter vastagságúra kinyújtjuk, majd pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk a korongokat, hagyjunk köztük rést mert egy kicsit elterülnek. 160 fokra előmelegített sütőbe kb. 7-8 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A krémhez a margarint vagy a vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a tejet, a lisztet, a cukrot és a tojássárgáját és kikeverjük. A korong egyik felét megkenjük a krémmel, majd a tetejére teszünk egy másik korongot. Hűtőbe tesszük megdermedni és másnap olvasztott csokoládéba mártjuk az egyik felét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.