Elkészítés: A lecsipkedett bazsalikomlevelekből keveset félreteszünk, a többit csíkokra vágjuk. A fokhagymát durvára daraboljuk.
A bazsalikomot, a fokhagymát, a sajtot, 1 evőkanál napraforgómaggal mixerben pépesítjük. Belekeverjük az olívaolajat, sóval-borssal ízesítjük.
A tortellinit sós vízben 15 perc alatt kifőzzük. Közben a háromféle paprikát csíkokra, a juhsajtot kockára vágjuk. Serpenyőben a maradék napraforgómagot zsiradék nélkül megpirítjuk.
A majonézt elvegyítjük a joghurttal és a bazsalikomos mártással. Sózzuk-borsozzuk, majd beleforgatjuk a lecsöpögtetett tortellinit, a paprikákat és a juhsajtot. A pirított napraforgómaggal megszórjuk, és a félretett bazsalikommal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.