Először elkészítjük a gyümölcskocsonyát. 3 dl vizet felmelegítünk és mikor már majdnem forr, levesszük, és beletesszük a kocsonyaport és kb. még 1 percig lassú tűzön kevergetjük. Hagyjuk szobahőmérsékleten kihűlni, majd beletesszük a gyümölcsöket, és kb. 2 órára hűtőbe tesszük.
A joghurtokat összekeverjük a túróval, a cukrokkal, a citrom levével és lereszelt héjával. Felforralunk kb. 1 dl vizet, majd levesszük a tűzről és gyors mozdulatokkal belekeverjük az étkezési zselatint, majd ha már kihűlt, összekeverjük a túrós krémmel. A kész krémet beleöntjük a desszertes gyűrűbe,a megdermedt gyümölcskocsonyára, és legalább 3 órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.