Egy lábosban vizet melegítünk, és amikor forr, beleszórjuk a sót és a kukoricadarát, és folyamatos kevergetés mellett sűrűre főzzük.
Egy sütőtűál alját vékonyan kivajazzuk vagy kizsírozzuk, majd elterítjük benne a puliszka egyharmadát, megszórjuk a túró egyharmadával, majd puliszkával folytatjuk a rétegzést, majd erre jön a túró, puliszka, és ismét túró.
A puliszkát 200 fokra előmelegített sütőben, kb 20-25 perc alatt megsütjük.
A szalonnát közepes lángon kiolvasztjuk, majd megpirítjuk, és ezzel megszórva tálaljuk a puliszkánkat.
Nézd meg videón, hogyan készül a juhtúrós puliszka!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.