Elkészítés: A csirkemelleket keresztbee bevágom széthajtom, a combok bőrét lehúzom (de nem teljesen, mert ez alá töltöm majd a tölteléket). Bedörzsölöm a fűszerkeverékkel, és picit állni hagyom. A tölteléket a további hozzávalókból elkészítem. Zsemle nélkül folyósabb lesz, de akkor kevesebb tejföl is elég bele. A tölteléket a mellekre halmozom, összehajtom, hústűvel megtűzöm. A combokra visszahúzom a bőrt, és ez alá töltök, majd a bőrt is behintem fűszersóval. Pici olívaolajat locsolok egy sütőedénybe, egymás mellé fektetem a húsokat, mellédobom a babérlevelet, icipici vizet öntök alá, tetejére alufóliát teszek, és sütőbe tolom kb. 35 percre párolódni. Ezután még fólia nélkül 15-20 percig pirosra sütöm. Tetejére reszelt sajt pirítható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.