A lisztet elkeverjük a sóval, borssal és a sütőporral, majd hozzámorzsoljuk a zsiradékot. Beletesszük a juhtúrót és azzal is átdolgozzuk. Végül annyi tejfölt teszünk bele, hogy a tészta összeálljon.
A tésztát kétfelé vesszük. Egyiket lisztezett deszkára tesszük, majd belegyúrjuk a snidlinget és kb. 1 cm vastagra nyújtjuk. Formával kiszúrkáljuk. A báránykákat sütőpapírral bélelt gáztepsibe tesszük, tetejüket megkenjük tojással.
Előmelegített sütőben - légkeveréssel - 180 fokon 15 pecig sütjük. A másik tésztával ugyanígy járunk el, csak abba kaprot gyúrunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.