A tésztát kb. 2 percig enyhén sós, forrásban lévő vízben megfőzzük, nem tovább, nehogy szétfőjön.
Felkockázzuk és megpirítjuk a bacont, közben egy másik edényben összekeverjük a juhtúrót a tejföllel és a tömlős sajttal.
Ha a tészta félig megfőtt, leszűrjük, óvatosan összekeverjük a juhtúrós öntettel, bekarikázzuk a hagymát, meghintjük a pirított bacönnel, majd az egészet egy tűzálló edénybe töltjük.
Sajtot reszelünk rá, és előmelegített sütőben, 180 fokon, kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.