Keverőtálban habosítsuk fel a tojásokat a tejjel és a sóval.
Teflonserpenyőben forrósítsunk fel 1 ek olajat, és merőkanállal adagoljuk bele a tészta negyedét. Süssük az omlettet 1 percig, majd spatulával fordítsuk meg. A másik oldalát már elég fél percig sütni. Ugyanígy készítsük el a többi omlettet is.
A töltelékhez az almát héjastul reszeljük durvára, a napraforgómagot száraz serpenyőben pirítsuk illatosra, a kakukkfű leveleit csipkedjük le. Keverjük össze ezeket a túróval, a fahéjjal, ízlés szerint sóval és borssal.
Halmozzuk a tölteléket az omlettekre, tekerjük fel azokat, majd tálaláskor vágjuk félbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.