A porcukrot, a szobahőmérsékletű vajat, a lisztet, a diót, a fahéjat, a szegfűszeget, a tojás sárgáját és a csipet sót összegyúrjuk, majd a tésztát fél órára hűtőbe tesszük.
Lisztezett deszkán 3 mm vastagra nyújtjuk, majd kör alakú kiszúróval kiszúrjuk és sütőpapíros tepsire tesszük.
180 fokon 8 perc alatt kisütjük és hagyjuk kihűlni.
A dzsemmel összeragasztva elkészítjük az isler szendvicseket.
Az étcsokoládét megolvasztjuk, az islert kimártjuk, vagy leöntjük vele és cukorkákkal dekoráljuk.
Nézd meg a karácsonyi isler elkészítését videón is:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.