A linzer tészájához a lisztet és sütőport elkeverjük, majd egy keverőtálba öntjük, és összemorzsojuk a hideg vajjal, majd beledolgozzuk a porcukrot, a reszelt citromhéjar, és a csipet sót, és jól összegyúrjuk. A kissé ragacsos tésztát fóliába csomagoljuk, és 1 órán át a hűtőben pihentetjük.
Lisztezett felületen kinyújtjuk, és linzerkiszúróval kiszaggatjuk, és sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokra előmelegített sütőben nagyjából 10 perc alatt aranyszínűre sütjük.
Ha kihűltek a linzerek, lekvárral összeragasztunk kettőt-kettőt, és kis pihentetés után kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.