Elkészítés: A karalábét almareszelőn lereszeljük. A tojást habosra verjük 1 dl vízzel, hozzáadjuk a reszelt karalábét és a lisztet. Sóval és apróra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük.
Egy liternyi vizet felforralunk, teszünk bele kicsi ételízesítőt vagy 1 húsleveskockát és a megmaradt petrezselyemzöldet.
A galuskamasszát egy mokkáskanálllal a forrásban lévő levesbe szaggatjuk. Ha a galuska megfőtt, a levesből kiveszünk 1 dl folyadékot, simára keverjük a tejföllel, és behabarjuk vele a forásban lévő többi levest, majd óvatosan kevergetve felforraljuk.
Melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.