A megtisztított, rózsáira szedett karfiolt nagyon vékonyan felszeleteljük. A megmosott retket felkarikázzuk. A borecetet kikeverjük az olajjal, fűszerezzük és a zöldségekre öntjük. 10 percig marináljuk. Közben elkészítjük az avokádómajonézt. Ehhez a tojássárgáját kikeverjük az olajjal, citromlével, mustárral, néhány csepp balzsamecettel, sóval ízesítjük. Az avokádót félbevágjuk, magját kiemeljük, húsát kiskanállal kikaparjuk. Fakanállal összetörjük és belekeverjük a majonézbe. A galambbegysalát kisebb darabokra tépdessük és kibélelünk vele egy tálat. Belehalmozzuk a marinált zöldségeket. Az avokádómajonézt külön kínáljuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.