A csokikrémes kekszeket aprítóba tesszük, és finom morzsát őrlünk belőle. Az őrleményt egy tálba tesszük, és a hideg tejjel egynemű masszává keverjük.
A masszát két részre osztjuk, egy-egy kisméretű desszertgyűrűbe nyomkodjuk, és félretesszük.
A krémhez egy doboz joghurtot, a tejszínt, a porcukrot és a vanília aromát összekeverjük. A krémet három kisebb keverőtálban egyenlően elosztjuk, majd az egyikbe egy fél, a másikba egy púpos teáskanál málnalekvárt keverünk, és mindháromhoz hozzáadunk egy-egy csapott teáskanál zselatintport. Jól elkeverjük.
Elővesszük a mini tortaformákat, és a csokis alapra először a sötét krémből kanalazunk egy evőkanálnyit, majd 30 percre a hűtőbe tesszük dermedni. Ha lejárt az idő, a világosabb krém következik, újabb 30 perces hűtéssel, a sort a fehér krémmel zárjuk.
Fél óra múlva kivesszük a hűtőből a formákat és kifordítjuk belőle a tortákat. Málnalekvárral kínáljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a kekszes málnatorta sütés nélkül
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.