Az édes kekszet morzsás állagúra törjük, és az olvasztott vajjal egy 18 cm-es tortaformába töltjük, és 2 órára a hűtőbe tesszük.
A krémhez felmelegítjük a lime, a narancs és a citrom kifacsart levét, majd hozzáadjuk a beáztatott és kicsavart lapzselatint. A krémhez elkeverjük a ricottát, a krémsajtot és a porcukrot, majd beleforgatjuk a zselatinos levet. A kekszalapra töltjük, és hűtőben hagyjuk állni kb. 1 órát.
A szószhoz felforraljuk a málnapürét a cukorral, egy kis vízzel, a lime és a citrom reszelt héjával. Hozzáadjuk az erdei gyümölcsöt, és félrehúzzuk a tűzről. Tálalásnál a tortára halmozzuk a gyümölcsragut.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.