Az avokádókat félbevágjuk, a magjukat eltávolítjuk, majd egy kanállal kikaparjuk a húsukat, és egy tálba tesszük.
Összetörjük az avokádókat, majd belefacsarjuk a lime vagy citrom levét, hozzáadjuk a tejfölt, a mustárt, a zúzott vagy reszelt fokhagymát, és sóval, borssal, oregánóval ízesítjük.
Krémesre keverjük, kicsit hagyjuk összeérni az ízeket, majd pirítóssal tálaljuk.
Nagy kedvencem volt egész életemben a majonéz és a tartármártás, bár egy időben mellőztem a tojást, így gyorsan összeütöttem egy alternatívát, ami nem tartalmaz tojást, alkoholt, olajat, viszont megszólalásig hasonlít a tojásos változatára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.