A citromot, a narancsot megmossuk, héjukat lereszeljük. A citromlevet kicsavarjuk, elkeverjük a cukorral és kevés vízzel. A narancsot, a kivit, az almát, a körtét meghámozzuk, húsukat kisebb darabokra vágjuk, és a citromos vízbe tesszük. Beleszórjuk a meggyet és a mazsolát.
A krémhez a túrót nagyon finom krémesre törjuk, összedolgozzuk a citrom és narancsok lereszelt héjával, a kikapart vaníliapéppel, a mezzel. A tejszín felet kemény habba verjük, és ezzel lazítjuk a túrókrémet.
A gyümölcsöket lecsepegtetjük, és négy kehelybe szétosztjuk. A visszamaradt gyümölcslében megáztatjuk a kekszeket, és a gyümölcsökre rakjuk. A csokoládét lereszeljük, a kekszre szórjuk vagy közvetlenül a kekszre reszeljük.
A kekszre kanalazzuk vagy habzsákból rányomjuk a túrókrémet. Rövid időre hűtőbe tesszük, hogy a keksz teljesen megpuhuljon. Találás előtt a maradék tejszínt is kemény habba verjük, megdíszítjük vele a kelyheket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.