A puha vajat a barna cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojást és a reszelt gyömbért.
A lisztet elkeverjük a sütőporral, a sóval, a fahéjjal és az őrölt szegfűszeggel, majd hozzákeverjük a vajas masszához, és jól összedolgozzuk.
Az így elkészített tésztát folpackba csomagoljuk és legalább 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Miután teljesen lehűlt a tészta, lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk. Sütőformával vagy pohárral kiszaggatjuk és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. A tetejüket megszórjuk cukorral.
A kekszeket 175 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.