Krémesre dolgozzuk a mézet, a cukrot, a gyömbérport, a fahéjat és a vajat. A tejszínt habbá verjük, és a krémbe forgatjuk. A liszt felét összekeverjük a sütőporral, és a masszába gyúrjuk. Letakarva 1 napig pihentetjük.
Másnap beledolgozzuk még a maradék lisztet, majd a tésztát 2-3 mm vékonyra kinyújtjuk. Szíveket vagy csillagokat szaggatunk belőle, és 175-200 fokon 10-15 perc alatt megsütjük.
Végül a kihűlt sütiket megkenjük az átszitált porcukorból, a tojásfehérjéből és a citromléből kevert mázzal. Színes tortadarával díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.