Egy tálban összekeverjük a száraz hozzávalókat, majd hozzáadjuk a vízzel elkevert narancslevet és a fűszereket.
15-20 percre hideg helyre tesszük a tésztát, majd lisztezett felületen kinyújtjuk és kiszaggatjuk.
A kekszeket sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Karácsonyra egy jó kis keksz annak, aki szeretne igazán egészséges édességet tenni az asztalra. Ez a keksz kevés zsiradékot és kevés datolyacukrot tartalmaz (én rendes cukrot nem is teszek bele). Aki nem szereti annyira a natúr ízeket, tehet hozzá több édesítőt, de porcukrozni is lehet. Ha kivetted a sütőből, a forró kekszeket szórd meg por nádcukorral. Az kekszek puhák és néhány napig dobozban is tárolhatod őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.