A kekszhez összekeverjük a kétféle lisztet a fűszerekkel és a sóval. A vajat habosra keverjük a nádcukorral, hozzáadjuk a tojást, végül a lisztes keverékkel tésztává gyúrjuk. A hűtőbe tesszük 30 percre, majd 2 mm-esre nyújtjuk, és tetszőleges formájú kekszeket szúrunk ki belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük mindet, és 180 fokon 10 percig sütjük. Végül átkenjük kevés juharsziruppal.
A krémhez a tejet 3 percig forraljuk a cukorral, majd vízgőz fölött sűrűre főzzük a tojássárgájákkal. Hozzáforgatjuk a mascarponét és az őrölt kardamomot.
Félreteszünk 6 db kekszet, a többit felaprítjuk, a juharszirupba áztatjuk, majd poharak aljába rendezzük. Rákanalazzuk a krémet, és a félretett fűszerkeksszel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.