A kelt megmossuk, feldaraboljuk 4-5 cm-es darabokra, majd forró vízben 5 percig főzzük. Feldarabolunk 25 dkg főtt sonkát, valamint főzünk egy bögre rizst. 2 dl tejfölt elkeverünk 1 csomag Knorr tejszínes sonkás Rafinériával, egy kis szerecsendiót is belekeverünk. Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal, majd a kínai kel felét, az öntet felét, a rizst és a sonkát egymásra rétegezzük, végül a maradék kelt és az öntet másik felét a tetejére tesszük, és megszórjuk reszelt sajttal. Közepes lángon kb. fél órát sütjük sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.