Elkészítés: A tepsit (20x 30 cm-es) sütőpapírral kibéleljük. A sütőt előmelegítjük.
A tésztához a tojást a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A mogyorót a morzsával jól elkeverjük, és a tojásos masszához adjuk. Majd a tésztát az előkészített tepsibe töltjük, tetejét elsimítjuk, a tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a süteményt kb. 170 fokon (légkeveréssel) megsütjük.
A megsült tésztát sütőrácsra tesszük.
A narancslevet a rumaromával elkeverjük, és harmad részével a még forró tésztát meglocsoljuk.
A krémhez a pudingport a tejjel és a cukorral összekeverjük, majd sűrűre felfőzzük, hagyjuk hűlni. A vajat habosra keverjük, majd a pudinghoz adjuk.
A krém felét a kihűlt tésztán egyenletesen elosztjuk. A babapiskótát a maradék aromás narancslébe mártogatjuk, majd a krémre fektetjük, a maradék krémet rákenjük a babapiskótára.
Végül a tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük, és a sütemény tetején egyenletesen elsimítjuk. Tetejét csokoládéreszelékkel meghintve vagy más módon díszítjük, tálalásig a hűtőben tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.