A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját a cukor felével habosra keverjük. A lisztet, a kakaóport és a dióbelet összekeverjük. A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, a sárgájához adjuk és óvatosan elkeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet is és az egészet újra óvatosan elkeverjük.
A masszát egy kerek sütőformába töltjük és 180 fokos sütőben készre sütjük.
A krémhez a zselatint 1 dl vízzel elkeverjük, majd felmelegítjük. A kiviket meghámozzuk, egyet félrerakunk a díszítéshez, a többit összeturmixoljuk. A tejszínt habbá verjük.
A már langyos zselatint keverőtálba tesszük és evőkanalanként beleforgatjuk a tejszínhabot. A hab egyharmad részét félre tesszük, a maradékhoz hozzákeverjük a kivipépet. A piskótát 3 részre vágjuk. A lapokból és a krémből tortát készítünk.
A torta tetejét habrózsával, kivivel és mandulaforgáccsal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.