Egy lábasban a felhevített zsíron megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a kockákra vágott sertéslapockát. Lehúzzuk a tűzről, megszórjuk pisorpaprikával, majd jól elkeverjük. Hozzáadjuk a felkarikázott erős paprikát is. Addig főzzük, amíg a hús megpuhul.
A zöldségeket (kivéve a krumplit) feldaraboljuk és sós, ételízesítős vízben feltesszük főni (csak éppenhogy ellepje a víz a zöldségeket).
Amikor a hús már puha, hozzáöntjük a zöldséget, ekkor tesszük bele a kockára vágott krumplit, a köménymagot és a borsot. Addig főzzük így együtt, amíg a krumpli is puha lesz. Friss kenyérrel tálaljuk.
Megjegyzés
Ha gyerek is eszik belőle, csak a tálalásnál tegyünk bele erős paprikát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.