A palacsinta tésztákat úgy állítjuk össze, hogy a piros réteghez, az epret, az egész tojást és a tojássárgáját a tejjel, a cukorral összeturmixoljuk. Hozzáadjuk az ételfestéket, az ásványvizet, az olajat, majd apránként a lisztet is. Egy nem túl híg, de nem is túl sűrű masszát kell kapnunk, nem biztos, hogy kell az összes liszt, vagy lehet, hogy több is kell, ez a liszt minőségétől is függ. Csomómentesre keverjük és hagyjuk egy kicsit állni.
A fehér rétegnél az összes hozzávalót összekeverjük, ezt is hagyjuk állni.
A zöld réteg elkészítésénél a kivit, az egész tojást és a tojássárgáját a tejjel, és a cukorral összeturmixoljuk. Beletesszük a pár csepp zöld ételfestéket, az ásványvizet, az olajat, majd apránként hozzáadjuk a lisztet is. Csomómentesre keverjük és hagyjuk egy kicsit állni.
A tejszínhabot felverjük, hozzáadjuk a porcukrot és a vanília aromát, majd betöltjük egy habzsákba.
A palacsintákat kisütjük. Egy jól beolajazott serpenyő közepébe öntünk a piros masszából, majd a fehér masszából egy adagot a közepébe, majd ennek a közepébe öntünk egy adag zöld masszát. Ezek szépen szétterülnek köröket formálva. Óvatosan, kis lángon sütjük.
A kisült palacsintatésztát tányérra tesszük, majd a habzsákból nyomunk rá tejszínhabot körbe haladva, kintről befelé. Rátesszük a következő palacsintát és arra is teszünk tejszínt. Így haladunk tovább, körülbelül 4-5 réteget alkotva. A tetejére nem teszünk tejszínhabot, hogy jól látszódjon a kokárda. Gyümölccsel, vagy még több tejszínhabbal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.