Elkészítés: A csirkemellet kifilézzük (vagy így vásároljuk) és sóval, valamint grillfűszerrel alaposan bedörzsöljük. Kiolajozott sütőtepsibe helyezzük, és kevés tejjel meglocsolva, valamint a kókusz felével megszórva, közepes hőfokon sütni kezdjük. A sütés közben elpárolgó tejet pótoljuk, és ha pirulni kezd a csirke, meg szórjuk a többi kókusszal is. Végül a csirkemellet ferdén 4-5 szeletbe szeleteljük, és a tejes, kókuszos pecsenyelével meglocsolva tálaljuk. Az ajánlott almás zöldsalátához a fejes káposztát vágjuk vékony szálakra, a jégsalátát, pedig daraboljuk 2-3 centis kockákra. A tisztított almát és zellert közel egyforma vékony csíkokra szeljük, és az egészet egy tálba helyezve, a karikázott póréhagymával lazán keverjük össze. A kókuszos csirke mellé halmozzuk a kívánt mennyiséget, és locsoljuk meg hideg joghurttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.