A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A tojássárgákat fehéredésig keverjük az eritrittel, majd a fehérjehabbal felváltva, kanalanként óvatosan belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet.
A tésztát egy 18 x 25 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és 170 °C-ra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A bevonathoz felmelegítjük a kókusztejet, felolvasztjuk benne az eritritet és a kókuszzsírt, majd simára keverjük benne a kakaóport.
A kihűlt piskótát kockákra vágjuk, belemártjuk a kakaós krémbe, megforgatjuk a kókuszreszelékben, és süteményrácsra tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.