A piskóta elkészítéséhez két 23x34 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A két darab tojást a cukorral 5-6 perc alatt krémesre keverjük, majd hozzáadjuk az olajat, a vizet, aztán tovább kevergetjük. A lisztet a sütőporral és a kakaóval összekeverjük, majd apránként hozzákeverjük a sóval együtt a korábban már kikevert masszához.
Tepsibe simítjuk, aztán 15 perc alatt megsütjük. A másik tésztalappal is ugyanígy járunk el.
A krém elkészítéséhez a pudingporokat a cukorral és a tejjel felfőzzük, majd hagyjuk kihülni. Ezután a tejföllel és a vajjal szép krémesre kiverjük, közben hozzáadjuk a kókuszreszeléket is, majd a két lap közé töltjük.
A csokoládét az étolajjal mikróban felolvasztjuk, aztán simára keverjük, majd a süteményt bevonjuk vele. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük pihenni, majd egy forró vízbe mártott késsel felszeleteljük. Mielőtt belekezdünk a vágásba, a kést töröljük szárazra.
Végül a szeletek közepére kókuszreszeléket szórunk, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.