Kinyújtjuk a tésztát. 35 x 25 cm-es téglalapra vágjuk, majd hosszában ketté osztjuk.
A meghámozott kolbászt tálba tesszük, az áfonyával, a narancs lereszelt héjával, a kakukkfű lecsipkedett leveleivel, kevés sóval és borssal összedolgozzuk. Két hengert formázunk belőle, majd mindkettőt 1-1 tésztalapra helyezzük.
A kolbászmassza köré hajtjuk a tésztát. A széleket átkenjük a felvert tojással, majd összenyomkodjuk kissé. Felvágjuk mindkettőt 6-6 darabra.
Mindet sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, átkenjük a hasék tetejét a megmaradt tojással, majd meghintjük a kétféle köménnyel. 200 fokra előmelegített sütőben 20–25 perc alatt aranyszínűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.