Lábosba tesszük az olajat és a köménymagot, takaréklángon megpirítjuk, majd, amikor már pattog, hozzáadjuk a lisztet és aranybarnára pirítjuk. Vigyázat, nagyon gyors folyamat!
Tűzről levéve adjuk hozzá a paprikát, keverjük össze és öntsük fel kb. 1-1,5 liter vízzel, és tegyük bele a leveskockákat. Forraljuk fel, majd forrás közben üssük bele az egész tojásokat. Lehúzzuk a tűzről, és hagyjuk a tojásokat lassan megfőni.
Tálaláskor megszórjuk a kenyérkockákkal, vagy a levesgyönggyel és a petrezselyemzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.