A gyömbéres-újhagymás tojásleveshez feloldjuk a leveskockákat 1 l forrásban lévő vízben. Hozzáadjuk a megtisztított, finomra vágott gyömbért és fokhagymát, majd további néhány percig forraljuk.
Ezután lehúzzuk a tűzről a forrásban lévő alaplét, és miközben villával folyamatosan kevergetjük, belecsorgatjuk a tojássárgájákkal felhabosított tojást. Beleforgatjuk a megtisztított, felkarikázott újhagymát, a leszűrt, lecsepegtetett kukoricával együtt, majd visszarakjuk a tűzre, és közepes lángon főzzük 5-10 percig. Végül megsózzuk, megborsozzuk a levest. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.