A tésztát sós vízben megfőzzük 4-5 perc alatt, leszűrjük, átöblítjük, és lecsepegtetjük. A csirkehúst falatnyi kockákra daraboljuk. A hagymát, a kínai kelt és a brokkolit megmossuk, majd felcsíkozzuk. A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk és felaprítjuk.
A Shan'shi wokolajat felforrósított wokba öntjük, és megsütjük a húst. Hozzákeverjük a csilit és a gyömbért. Hozzáadjuk a wokzöldséget a maradék zöldséggel együtt, és állandó keverés mellett megsütjük.
A wok tartalmát kihúzzuk a wok edény szélére, és megsütjük a garnélát. Szójaszósszal és Shan’shi Sambal Oelek csilikrémmel fűszerezzük. Hozzáadjuk a Shan’shi tojásos tésztát, és összekeverjük. Rövid sütés után korianderrel megszórva tálaljuk.
Megjegyzés
Shan'shi Shan´shi tipp:
Ha csípősre vágyunk, ízesítsük az ételt egy kevés Shan'shi chiliszósszal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.