A grillezett tonhalnyárs elkészítéséhez a meghámozott gyömbért egy tálkába reszeljük, majd összekeverjük a szósszal és a citromlével. A tonhalfilét 2 cm-es kockákra vágjuk, a gyömbéres pácba forgatjuk, és lehetőleg 2 órán át vagy legalább 10 percig állni hagyjuk.
A halkockákat, valamint a megmosott, megtörölgetett koktélparadicsomokat külön-külön nyársakra húzzuk. A paradicsomnyársakat és a megtisztított újhagymát megkenjük olívaolajjal.
Röviddel fogyasztás előtt a halnyársakat a forró grillen forgatás közben 5 percig sütjük. A paradicsomnyársakat és az újhagymákat is a grillre tesszük, majd további 4 percig együtt sütjük. Közben a paradicsomnyársakat és az újhagymákat egyszer megfordítjuk.
Végül adagonként mindent tányérokra rendezünk. Megsózzuk, megborsozzuk, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.