A tésztát forró, sós vízben kifőzzük a zacskón található utasítás szerint. A póréhagymát és a sárgarépát zsülienre aprítjuk, az újhagymát karikára vágjuk. Az olajat felhevítjük, beletesszük a hagymákat, majd kis idő múlva a sárgarépát is, sózzuk, borsózzuk, majd roppanósra pároljuk őket.
Ha kész, belerakjuk a felezett koktélparadicsomokat és a csíkokra vágott bazsalikomot is, összeforgatjuk, majd beleforgatjuk a villával csíkokra aprítotott tonhalat, és hozzáöntjük halkonzerv olívaolaját. A tésztát a tányérba rakjuk, majd ráhalmozzuk a zöldséges tonhalat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.