A spagettit enyhén sós vízben kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint.
A hagymát nagyon apróra vágjuk, majd egy serpenyőbe pici olívaolajat öntünk, és ezen elkezdjük párolni. Amikor már üveges, a tészta főzőlevéből ráöntünk néhány kanállal, és pár perc alatt puhára főzzük, közben sózzuk, borsot őrölünk rá, és megszórjuk ízlés szerint bazsalikommal (friss bazsalikommal az igazi).
A megfőtt tésztát leszűrjük, majd a hagymához keverjük. Ezután ráöntjük a konzerv paradicsomos tonhalat, majd jól összeforgatjuk. Rögtön lehet tálalni, és a tetejére ízlés szerinti sajtot reszelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.