A kéksajt háromnegyedét megolvasztjuk egy teflonedényben, felszeleteljük és hozzáadjuk az újhagymát, majd hozzákeverjük a krémsajtot és a tejszínt is. Ezután hozzáadjuk a darált diót, sózzuk, borsozzuk, majd pár perc alatt felforraljuk az öntetet.
Közben a csomagoláson megadott utasítás szerint kifőzzük a tésztát, majd lecsöpögtetés után kevés olívaolajat locsolunk rá.
A tésztát összeforgatjuk az öntettel, megszórjuk pár szem dióval, a megmaradt kéksajttal, a reszelt parmezánnal és friss bazsalikommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.