A gyors tojásleves elkészítéséhez a tojásokat a sóval együtt villával felverjük.
A megolvasztott vajon a zúzott fokhagymát megpirítjuk, a pirospaprikát hozzáadjuk, majd az alaplével és a vízzel felöntjük. Amikor felforrt, a tojást gyors mozdulatokkal belekeverjük, és borssal ízesítjük.
Tálaláskor a finomra aprított metélőhagymával és a petrezselyemmel gazdagítjuk.
Megjegyzés
A recept Ambrus Éva - Vágó Piros: Gyors, finom, egyszerű - 77 egyszerű recept a mindennapokra című szakácskönyvébőll származik (BOOOK Kiadó, 2022, 5990 Ft)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.