A tojásleveshez a felszeletelt paprikát megpirítjuk a felforrósított olajon. Hozzáadjuk a szeletelt fokhagymát, és együtt pirítjuk néhány percig. Megsózzuk és megborsozzuk ízlés szerint.
Felengedjük az alaplével, és együtt forraljuk 2 percig.
Pirítóst készítünk a kenyérszeletekből. A tojásokat tükörtojásnak készítjük el a megmaradt, felforrósított olajon.
A levest tányérokba mérjük. A tükörtojásokat a tányérok szélére rendezzük, úgy, hogy kissé belelógjanak a levesbe. Forrón, finomra vágott zellerzölddel meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.