A páchoz összekeverjük a szójaszószt, a meghámozott, átnyomott fokhagymát, 2 ek mézet és 1 csipet csiliport. Beleforgatjuk a megtisztított, felkockázott húst, és lefedve a hűtőbe tesszük egy éjszakára.
Másnap a rizshez felhevítjük az olajat, és kissé megpirítjuk rajta a hideg vízzel átöblített rizst. Azután kétszeres mennyiségű vízzel felöntjük, hozzáadjuk a meghámozott vöröshagymát, megsózzuk, és közepes lángon puhára főzzük a rizst. Végül eltávolítjuk belőle a hagymafejet, és félretesszük.
Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk rajta a megmosott, kimagozott, felkockázott paprikákat, továbbá a megtisztított, felcsíkozott répát. Kiszedjük a zöldségeket, és a visszamaradt zsiradékon fehéredésig pirítjuk a húskockákat.
Felöntjük a páclével, és puhára sütjük. Közben hozzáadjuk a lecsepegtetett, felkockázott ananászt és a meghámozott, lereszelt gyömbért. Azután beleforgatjuk a pirított zöldségeket a megtisztított, felkarikázott újhagymával együtt, és készre főzzük az egészet. Végül rácsorgatjuk a megmaradt mézet, átforgatjuk, majd a rizsre halmozva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.