Elkészítés: A tojásokat szétválasztom, a fehérjét kemény habbá verem. A túrót krumplinyomón áttöröm, hozzáadom a tojás sárgáját, a cukrot, a citromhéjat és a tejfölt, géppel pár percig keverem. Ezután beleszórok 2 kanálnyi búzadarát és a pudingport, ezzel tovább keverem, majd a fél csomag sütőport is hozzáadom, és legvégül beleforgatom a fehérjehabot. Elég folyós masszát kapok.
A sütőt előmelegítem 180 C fokra.
Egy 28 cm-es tortaforma alját kibélelem sütőpapírral. Ehhez a mennyiséghez lehet kisebb formát is használni. Beleöntöm a masszát a formába, majd barack befőtt szeletekkel díszítem. Meghintem ánizsmaggal.
A sütőbe tolom, és 1 órán át sütöm. Ezután hagyom teljesen kihűlni, és csak ezután szeletelem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.