Elkészítés: Legelőször a lebbencstésztát apró darabokra törjük, ezután olajon egy edényben megpirítjuk.
Egy másik edényben olajon üvegesre pirítjuk a vöröshagymát, majd rárakjuk a húsokat, és kifehéredésig pirítjuk. A tűzről lehúzva ízesítjük a fűszerekkel, ezután vízzel felöntjük úgy, hogy bőven ellepje a húst.
Mintegy 20 perc főzés után belerakjuk a feldarabolt zöldségeket, és tovább főzzük. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a lebbencstésztát, és készre főzzük.
Közben elkészítjük a túrógombócokat. A túrót villával áttörjük, majd belekeverjük a tojásokat, a búzadarát, a sót, majd az apróra vágott kaprot. Vizes kézzel golyókat formálunk belőle, és forró vízben hirtelen kifőzzük, ezután a forrón tálalt levesbe rakjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.