Előkészítés: A zellert és a burgonyát meghámozzuk, megmossuk. A zellert apróra vágjuk, és a citromlével összekeverjük, nehogy megbarnuljon. A burgonyát lereszeljük. A hagymát megtisztítjuk és összevagdaljuk. A leveskockát 1 dl vízben feloldjuk.
Elkészítés: A zellert és a burgonyát a zsiradékban átsütjük, sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük. A kockából készült húslevessel, a borral és a tejszínnel felöntjük, és fedő alatt, időnként megkeverve puhára pároljuk. Közben a körtét meghámozzuk, cikkekre vágjuk, és a magházát kivájjuk. A zellert turmixgépben vagy botmixerrel pépesítjük, a körtecikkekkel összekeverjük, és tálaljuk. Sült húshoz vagy halhoz kitűnő.
Munka: kb. 1 óra 15 perc
Fogyasztható: kb. 1,5 óra múlva
1 adag: 342 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.